تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان علمی و آدرس shegeftish.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. با تشکر فراوان
بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 45
بازدید هفته : 73
بازدید ماه : 158
بازدید کل : 7698
تعداد مطالب : 73
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1
<-PollName->
<-PollItems->
آلکساندر فلمینگ
دکتر فلمینگ میکروب «استافیلوکوک» را که عامل یک بیماری عفونی ، بیشتر در مجاری ادرار است بر روی بشقابی کشت کرده بود تا دارویی را که برای از میان بردن آن در نظر گرفته بود آزمایش کند . او چند روز به خاطر مسافرت غیر منتظره ای که برایش پیش آمده بود در آزمایشگاه حاضر نشده بود و وقتی که از مسافرت آمد مشاهده کرد که باکتری ها در قسمتی بشقاب که با نوعی کپک پوشیده شده از میان رفته اند . شاید هرکی دیگری به جای فلمینگ بود به جای آزمایش قسمت کپک زده و پی بردن به تاثیر آن بر روی باکتری ها ، بشقاب کپک زده را دور می انداخت و آزمایش خود را از سر می گرفت و در این مرحله ذکاوت و حس کنجکاوی فلمینگ بود که علاوه بر شانس یا تصادف به یاری او آمد و به بزرگ ترین کشف پزشکی قرن انجامید.
فلمینگ بعد از این که متوجه شد باکتری ها در قسمت کپک زده از میان رفته ان کپک ها را آزمایش کرد و دریافت که این کپک ها نوعی قارچ نادر به نام «پنی سیلیوم نوتاتوم» است .فلمینگ این قارچ را مجددا روی میکروب هایی که کشت کرده بود آزمایش کرد . نتیجه مثبت بود و فلمینگ که نام داروی جدید را با استفاده از نام قارچ پنی سیلیوم «پنی سیلین» گذاشته بود ضمن مقاله ای در مجله ی پزشکی بریتانیا کشف جدید خود را به اطلاع عموم رساند .بر خلاف اتتظار فلمینگ محافل پزشکی از این کشف پزشکی استقبال زیادی نکردند و با مشکلاتی که در آن زمان برای ساختن دارو از قارچ پنی سیلیوم وجود داشت فلمینگ هم از تعقیب کشف خود دست برداشت و موضوع چندین سال به فراموشی سپرده شد .
در آغاز جنگ جهانی دوم نیاز به داروی موثر و جدیدی برای درمان زخم ها و عفونت های میکروبیفلمینگ را به تعقیب کشف فراموش شده خود وادار ساخت و این بار دو پزشک دیگر انگلیسی ، «فلوری»،«چین» نیز او را در ساختن دارویی برایدرمان بیماری ها عفونی از قارچ پنی سیلیوم یاری کردند و پنی سیلین در جریان جنگ جهانب دوم جان صد ها هزار نفر را از مرگ حتمی نجات داد .
جرج ششم پادشاه انگلستان در سال 1944 به پاس خدمات فلمینگ او را به لقب«سر» ملقب ساخت و ژنرال دوگل رهبر فرانسه طی مراسمی به وی نشان «لژیون دونور» اعطا نمود . در سال 1945 فلمینگ و دو پزشک دیگر انگلیسی که در ساختن پنی سیلین نقش موثری داشتند متفقا به در یافت جایزه پزشکی نوبل نائل شدند .
تا سال 1955 انواع پنی سیلین که در کشور های مختلف جهان تولید و به بازار عرضه شده بود جان ملیون ها نفر را از مرگ نجات داد و درمان بیماری های مهلکی مانند سل به وسلیه ی این دارو آسان شد ، ولی کاشف پنی سیلین روز 11 مارس 1995 در سن 71 سالگی بر اثر سکته ی قلبی در پشت میز آزمایشگاه خود جان سپرد.
نظرات شما عزیزان:
نوشته شده توسط شفا | لينک ثابت |دو شنبه 21 آذر 1390برچسب:,