تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان علمی و آدرس shegeftish.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. با تشکر فراوان
بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 45
بازدید هفته : 74
بازدید ماه : 159
بازدید کل : 7699
تعداد مطالب : 73
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1
<-PollName->
<-PollItems->
هنری فورد
کارخانه ی فورد پس از یک سال موفق به ساختن اتومبیلی شد که در مسابقه ی اتومبیل رانی سال 1904 با سرعت 92 مایل در ساعت (در حدود یکصد و پنجاه کیلومتر) رکورد ساعت را در جهان آن روز شکست ولی تولید انبوه این اتومبیل که فورد آن را «آرو» به معنی تیر یا پیکان نام نهاده بود از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نبود ، لذا فورد در صدد ساختن اتومبیل های ساده و ارزان تری بر آمد و مدا معروف T خود را در سال 1908 به بازار عرضه کرد . فروش این اتومبیل که به قینت 825 دلار عرضه می شد در سال 1909 از مرز ده هزار گذشت و در سال 1910 فورد با فروش بیش از 25 هزار اتومبیل از رقبای دیگر خود در صنعت اتومبیل سازی پیشی گرفت . کارخانه ی اتومبیل سازی فورد از آن تاریخ به بعد با سرعتی برق آسا پیش رفت و این کارخانه ی کوچک به تدریج به بزرگ ترین مجتمع اتومبیل سازی در جهان که تمام کارهای مربوط به اتومبیل را از ذوب آهن و ساخت قطعات فلزی گرفته تا وسایل برق اتومبیل و حتی لاستیک در یک جا انجام می دهد ، تبدیل شد . هنری فورد با شعار معروف خود «مزد بیشتر ، کار بهتر » و با تعیین حداقل دستمزد روزانه پنج دلار ، که در آن تاریخ رقم درشتی بود بهترین کارگران و متخصصین را به کارخانه ی خود جلب کرد . هنری فورد همچنین برای نخستین بار اصل مشارکت کارگران و متخصصین خود را در سود کارخانه به موقع اجرا گذاشت و این ابتکار کیفیت تولیدات خود را بیش از پیش بهبود بخشید . در آغاز جنگ اول جهانی هنری فورد که سخت مخالف جنگ و مشارکت آمریکا در این جنگ بود یک کشتی اجاره کرد و با گروهی از همفکران صلح طلب خود راهی اروپا شد تا مگر با گفتگو با سلاطین و راهبران کشور های در حال جنگ آنها را از ادامه ی جنگ و کشتار باز دارد ، ولی این تلاش بی حاصل بود و هنگامی که آمریکا نیز در سال 1917 وترد جنگ شد ، فورد کارخانه ی اتومبیل سازی خود را در خدمت نیروهای مسلح آمریکایی گذاشت و به ساخت تجهیزات جنگی پرداخت . در پایان جنگ جهانی اول هنری فورد قدرت و شهرت یافته بود که به آسانی می توانست به مقام ریاست جمهوری آمریکا انتخاب شود ، ولی پیشنهاد این مقام را از طرف حزب جمهوری خواه نپذیرفت و گفت برای کارخانه اش بیش لز کاخ سفید اهمیت قائل است !
هنری فورد در آغاز جنگ جهانی دوم هم مخالف جنگ و مشارکت آمریکا در این جنگ بود و از ساختن تجهیزات جنگی برای کمک به انگلیسی ها خود داری نمود ، ولی پس از این که آمریکا به دنبال حمله ی ناگهانی ژاپنی ها به پایگاه دریایی آمریکا در «بیرل هارپور» وارد جنگ شد برای دومین بار کارخانه ی خود را در خدمت نیرو های مسلح آمریکا گذاشت و در مدت جنگ جهانی دوم 8800 هواپیما و 285000 وسیله ی نقلیه اعم از جیپ و زره پوش و 57000 موتور هواپیما تولید نمود .
بزرگ ترین مصیبت زندگی هنری فورد مرگ ناگهانی پسرس «ادسل» در سال 1943 بود . هنری فورد پس از مرگ پسرش که نزدیک ترین یار و یاور او و مدیر لایق و فعال کارخانه اش بود ، خود در سن هشتاد سالگی مدیریت کارخانه را به عهده گرفت ولی چون توان این کار را در خود نمی دید در سال 1945 مدیریت کارخانه را به نوه اش «هنری فورد دوم » پسر ادسل سپرد و خود در حالی که مردی رنجور و غمگین بود در سال 1947 در سن 83 سالگی در گذشت .
براساس آخرین آمار منتشر شده در آمریکا ، کارخانجات فورد در سال 1998 با بیش تر از 144 میلیارد دلار و 22 میلیارد سود ، بالا ترین رقم سود دهی را در صنایع آمریکا بدست آورده است .
نظرات شما عزیزان:
نوشته شده توسط شفا | لينک ثابت |جمعه 30 دی 1390برچسب:,